Nosaltres

 

DSC_1102

Per qui no ens conegui som l’Aitor i l’Èlia, i amb les preguntes i plantejaments que s’acostumen (o t’acostumen) a fer a aquesta edat, vam decidir fer un canvi de rumb radical a les nostres vides i quotidianitats, no perquè no fóssim feliços, no perquè ens hagués tocat la loteria o perquè ens haguessin acomiadat, simplement un canvi perquè ens venia de gust, volíem i podíem (perquè qui vol pot) i si llavors no era el moment quan ho seria? Ho justificàvem dient que no tenim fills, ni hipoteques i que som joves… però en el fons, amb totes aquestes premisses també seria possible, o no? Sempre és el moment si vols que sigui el moment.

 els2

Total, que vam anar (no marxar) a fer la volta al món, dit així sembla com si diguéssim que… anàvem a fer la volta al món, però és molt més (o molt menys) que això. Anàvem a conèixer gent, diferents maneres de viure, anàvem a rebre i oferir, a perfeccionar l’anglès, a millorar el francès, a deslliurar-nos de coses innecessàries, a estar en contacte amb la natura i amb nosaltres mateixos. No era una fugida, era una recerca i un aprenentatge, en el fons és com dir que anàvem a fer un Erasmus, però a nivell mundial.

P1150216

P1130919

De fet, quan vam anar explicant el nostre projecte amb els amics o familiars mai vam posar com a titular “anem a fer la volta al món!”, sinó que parlàvem d’anar a viatjar amb tots els objectius que abans us comentàvem. Però quan la conversa arribava a la pregunta -i a on aneu?- i els hi explicàvem la ruta, tots acabaven fent la mateixa reflexió -aneu a fer la volta al món!-… vist així… home, la ruta (a priori) és circular… però no sé… Total, que vam assumir que potser sí que el nostre projecte podria ser titulat així.

2013-11-10 09.54.28

Sense bitllet de tornada un 15 d’octubre vam volar cap a Nova York, a partir d’aquí de moment tot està sent fantàstic i apassionant. Si teniu ganes de compartir el nostre tomb amb nosaltres aquest blog pot ser la millor manera, ens seguiu?

P1140073

 

Anuncis